Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

Vektor, Sacral Rage, Rapture


Τέλος Αυγούστου και το ιστορικό An club φιλοξένησε τους Αμερικάνους  thrashers Vektor στην παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα. Μαζί τους δύο εξαιρετικές εγχώριες μπάντες, οι Sacral Rage και οι Rapture, στο ίδιο φυσικά μήκος κύματος.Δυστυχώς τους Rapture δεν τους προλάβαμε από την αρχή, όσο είδαμε και ακούσαμε όμως ήταν ικανό για να καταλάβουμε ότι έπαιξαν γρήγορη και δυνατή μουσική που άρεσε στο κοινό.

Sacral rage 1

Sacral rage 2

Οι Sacral Rage έφτιαξαν το ιδανικό κλίμα για να ακολουθήσουν οι Vektor. Με τον Δημήτρη Καρτάλογλου να εμφανίζεται με ζουρλομανδύα, έδωσαν πάνω στη σκηνή ότι ακριβώς χρειαζόταν, αποδίδοντας εξαιρετικά και το περίφημο ''Phantasmagoria''  των Annihilator.

vektor 2

Γύρω στις δέκα, έφτασε η στιγμή που περίμεναν οι περισσότεροι. Οι Vektor από την πρώτη νότα έδειξαν ότι η βραδιά τους ανήκει. Για περίπου 75 λεπτά απολαύσαμε  το νέο τους άλμπουμ "Terminal Redux", το οποίο είχε αποσπάσει μέχρι τώρα θετικότατες κριτικές, ενώ η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

vektor 3
Με τον David DiSanto να δίνει τον καλύτερο εαυτό του, έπαιξαν για περίπου 2 ώρες, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά και να τους αποθεώνει. Ευτυχώς κάποια προβλήματα στον ήχο ξεπεράστηκαν γρήγορα και όλα κύλησαν ομαλά μέχρι το τέλος.

vektor 5

SETLIST Vektor

Charging The Void
Cygnus Terminal
LCD (Liquid Crystal Disease)
Mountains Above The Sun
Ultimate Artificer
Pteropticon
Phychotropia
Pillars Of Sand
Collapse
Recharging The Void
Hunger For Violence
Black Future
Tetrastructural Minds
Asteroid

Μιχάλης Παξιμάδης

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • ROUS live Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020Faust Bar - Theatre – Arts Ο Γιώργος Ρους και η μπάντα του η Σεληνάκατος του Τσάρλι,
    Read More
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ Η παρέα ξανασμίγει στο στέκι της με ένα εκρηκτικό θεραπευτικό μουσικό
    Read More
  • 1935 Στις 8 Ιανουαρίου στο Tupelo του Mississippi η Gladys Presley φέρνει στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια. Το ένα, ο
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL