''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018

crowd copy

Acid King Live in AN Club!

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
Date: Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Acid King Live in AN Club!

facebook.com/events/2240719346155313

AN club PRESENTS:

Acid King | 16.10.2018

- DOORS OPEN 20:30 - STARTS 21:00
- PRESALE: 15€ | STARTS July 3th
- DOORS: 18€

PRESALE SPOT:
• The Lab t-shirt Athens (Themistokleous 86)
• Monsterville (Ag.Eirinis 13 , Monastiraki)

Special act: Mock The Mankind

Οι συγκλονιστικοί stoner/doom/sludge Καλιφορνέζοι Acid King , επιστρέφουν στην χώρα μας για ένα ανεπανάληπτο live show! Από τα έγκατα της γής, θα αναδυθούν γκρούβες μεγατόνων που θα διαλύσουν τα πάντα στο πέρασμα τους! Μια συμπαντική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Δημιουργήθηκαν το 1993 από την πρωτοπόρα δημιουργό, τραγουδοποιό και κιθαρίστρια Lori S., τον ντράμερ Joey Osbourne και τον μπασίστα Peter Lucas. Ο Acid King έχουν ως τώρα καταθέσει στους αμέτρητους fan τους, τέσσερα στούντιο άλμπουμ και δύο EP!

Το όνομα του συγκροτήματος είναι εμπνευσμένο από τα εγκλήματα του Ricky Kasso, ο οποίος δολοφόνησε τον φίλο του Gary Lauwers στο Northport της Νέας Υόρκης στις 16 Ιουνίου 1984. Ο Kasso αποκαλούταν "Acid King" από τους συνομηλίκους του, λόγω της χρόνιας χρήσης του σε παραισθησιογόνες ναρκωτικές ουσίες. Το debut EP του συγκροτήματος διαθέτει μια φωτογραφία του Kasso στο εξώφυλλό του.
Αξιοσημείωτο στην πορεία του συγκροτήματος, είναι η παρουσία τους σε σε δύο βιβλία - την Εγκυκλοπαίδεια του Heavy Metal και το A to Z της Doom, Gothic & Stoner Metal - και τα δύο δημοσιεύθηκαν το 2003.

Discography

1994 Acid King
1995 Zoroaster
1997 Down with the Crown
1999 Busse Woods
2001 Free...
2005 Acid King III
2006 The Early Years
2015 Middle of Nowhere,

 

Current members

• Lori S. – guitar, vocals, lyrics (1993–present)
• Rafa Martinez – Bass
• Bil Bowman – Drums

acidking.com
facebook.com/AcidkingSF

Την σκηνή θα ζεστάνουν οι ατμοσφαιρικοί heavy/doom Mock Τhe Mankind!

Οι Mock the Mankind είναι ένα τριμελές συγκρότημα από τον Πειραιά. Δημιουργήθηκαν το 2012 οπότε και αποφάσισαν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην σκηνή μέσω ατμοσφαιρικών heavy doom δημιουργιών. H εμπνευση τους αναβλύζει μέσα από όλες τις ειδεχθής και συνεχόμενες καταστροφές ενάντια σε κάθε ζωντανή υπάρξη όπου όλες προέρχονται από μια κοινή πηγή, τον ίδιο τον Άνθρωπο.

Στην πορεία τους στην σκηνή έχουν μοιραστεί ζωντανά το σανίδι με ονόματα όπως οι Ufomammut, Oranssi Pazuzu, Jucifer, Hexvessel, Jacob, Hail Spirit Noir, Agnes Vein, Omega Monolith κ.α.

Τον Σεπτέμβρη του 2015 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ruination”. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε εξ’ ολοκλήρου ζωντανά σε διάστημα τριών ημερών, η μίξη έγινε στα Piper Studio από τον Διογένη Κυρατζόγλου, o οποίος μαζί με την μπάντα έκανε και την παραγωγή ενώ για το mastering το συγκρότημα συνεργάστηκε με τον Brad Boatright στα Audiosiege Studio στο Portland, OR, USA.

Τέλος, το δεύτερο full length album είναι έτοιμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει έντος του έτους

 

 

All Dates


  • Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Powered by iCagenda

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
6
12
17
30
Ημερομηνία : Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  •  Κυριακή 25η Νοεμβρίου 2018. Τι θα λέγατε για ζεστό τσάι, μουσική και χορό? Σε ένα πολύ ζεστό νέο φιλόξενο χώρο
    Read More
  • Ο Ντόναλντ Τραμπ τη Παρασκευή 16 Νοέμβριου απένειμε σε ειδική τελετή που έγινε στον Λευκό Οίκο, το Προεδρικό Μετάλλιο της
    Read More
  • Δύο απο τα σημαντικότερα σχήματα στην ιστορία του εγχώριου Rock'n'Roll μοιράζονται το stage για πρώτη φορά στην μακρόχρονη ιστορία τους!
    Read More
  •   ‘’Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους, όμορφα τραγούδια για να θυμηθούμε και να γίνουμε
    Read More

kibwtos

dj party

 uploads 2013 04 Kyttaro Logo 2014 new

an club

stavros tou notou