Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

21 Μαίου THRASHERS UNITED V

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΜΑΙΟΥ

Eat Metal Records presents :
THRASHERS UNITED V.


Μετά απο απουσία 2,5 χρόνων και ήδη με 4 επιτυχημένα shows στο ενεργητικό τους
οι Chronosphere, Bio-Cancer, Exarsis και Fadom επιστρέφουν για 5η φορά στον τόπο του εγκλήματος
πιο ορεξάτοι απο ποτέ !


Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που οι 4 αυτές μπάντες κατεδάφιζαν την σκηνή του 7sins και πλέον αδιαμφισβήτητα έχουν αφήσει το στίγμα τους στον διεθνή Thrash Metal χώρο με αξιόλογες κυκλοφορίες καθώς και συνεχή παρουσία στο εξωτερικό εντυπωσιάζοντας ο καθένας με τον τρόπο του ακόμα και τον πιο απαιτητικό οπαδό !

Αυτό που σίγουρα δεν άλλαξε όλα αυτά τα χρόνια είναι η δυνατή φιλία και ενότητα μεταξύ των συγκροτημάτων και το 5ο ''Τhrashers United'' δεν αποτελεί εξαίρεση !

21 Μαίου λοιπόν και για πρώτη φορα στο Κύτταρο οι μπάντες ανανεώνουν το ραντεβού τους για ακόμα μια φορά σε ενα live με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά το οποίο οι Chronosphere θα παρουσιάσουν τον νέο τους δίσκο ''Red n' Roll'' όπου θα έχει κυκλοφορήσει λίγους μήνες νωρίτερα.

Τη συναυλία ανοίγουν οι ανερxόμενοι metallers Simplefast oι οποίοι έχουν καταφέρει να προκαλέσουν ιδιαίτερο θόρυβο γύρω από το όνομα τους κερδίζοντας έτσι επάξια μια θέση στο συγκεκριμένο live.

Fb Event: https://www.facebook.com/events/416075588735642/

Προπωληση : 5€
Ταμειο : 7€

Σημεία προπώλησης : Εat metal, Metal Era, Sirens, No remorse.

Last modified on Τρίτη, 09 Μάιος 2017 15:51

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • ROUS live Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020Faust Bar - Theatre – Arts Ο Γιώργος Ρους και η μπάντα του η Σεληνάκατος του Τσάρλι,
    Read More
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ Η παρέα ξανασμίγει στο στέκι της με ένα εκρηκτικό θεραπευτικό μουσικό
    Read More
  • 1935 Στις 8 Ιανουαρίου στο Tupelo του Mississippi η Gladys Presley φέρνει στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια. Το ένα, ο
    Read More

dj party