Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

21/3 Πέμπτη Empty Frame, George Gaudy

ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ
EMPTY FRAME & GEORGE GAUDY LIVE
 
ANclub, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Δύο από τα καλύτερα και πιο πολυσυζητημένα σχήματα της Αθηναϊκής σκηνής συμπράττουν και καταλαμβάνουν τον σκοτεινό και πάντα φιλόξενο χώρο του Anclub.
Οι Empty Frame μετά από τις ακουστικές τους περιπλανήσεις ξαναμπαίνουν στην πρίζα έτοιμοι για μια συναυλία διαφορετικής αισθητικής με συνεχείς εναλλαγές εικόνων και συναισθημάτων.
Κλασσικά όργανα, όπως τσέλο, βιολί πιάνο και ηλεκτρικές εξάρσεις συνθέτουν το μουσικό ηχόχρωμα της μπάντας που συνδυάζει μελαγχολικές στιγμές, αλλά και οργισμένα ξεσπάσματα απολύτως εναρμονισμένα με την τρέλα της εποχής που διανύουμε. Στο Αnclub θα ακούσουμε τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο «They think we are Eskimos», αλλά και υλικό από την επόμενη δουλειά τους που είναι στα σκαριά.

Στη σκηνή ανεβαίνει πρώτα ο Gaudy ακροβατώντας μεταξύ σκοτεινών ήχων αλλά και… swing διάθεσης για να παρουσιάσει κομμάτια από τον πρώτο του δίσκο «Millionaire» και όχι μόνο.
O George Gaudy, κατά κόσμον Γιώργος Γουδής, ασχολήθηκε με το πιάνο από παιδί, αλλά η ουσιώδης σχέση του με τη μουσική άρχισε όταν κατέβασε μια παλιά ηλεκτρική κιθάρα του πατέρα του από το πατάρι και ήρθε σε επαφή με την "κατώτερη" μουσική.
Μετά από χρόνια πειραμάτων με διάφορα μουσικά όργανα και φτηνά κασετόφωνα, φοιτητικά πάρτι και επαγγελματικής ενασχόλησης με το τζαζ πιάνο και την ηλεκτρική κιθάρα, αποφάσισε να συγκεντρωθεί στο δικό του υλικό, κάνοντας τη σύνθεση, την ενορχήστρωση και την παραγωγή.
Anclub, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
Είσοδος : 8€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Η συναυλία ξεκινάει στις 21.30
Info:
http://www.emptyframe.net/
http://www.jumpingfish.gr/georgegou

Last modified on Τρίτη, 05 Ιούλιος 2016 08:04

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Η ιδέα του “ALL SHOOK UP” WEEKENDER , Thessaloniki’s Coolest Rockin’ Weekender, προέκυψε μέσα από την αγάπη των διοργανωτών, της εποχής
    Read More
  • Υπήρξε ένας γνήσιος εκπρόσωπος του rock’ n’ roll, ένας αυθεντικός teddy boy, που διαδραμάτισε μαζί με τους Stray Cats τον
    Read More
  •   Καλησπέρα Πάνο, καλώς ήρθες στο rockandroll.grΚαλησπέρα σας! Καλώς σας βρήκα! Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για
    Read More

dj party