Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

1/2 Παρασκευή OLDSCHOOL REDNEX, SOUL RESISTANCE, LUNATIX

World’s Appreciated Kitsch Collective presents:

OLDSCHOOL REDNEX

SOUL RESISTANCE

LUNATIX

-----

AN Club | Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Είσοδος: 7 euros

-----

OLDSCHOOL REDNEX – Το πανκ ροκ όταν προέρχεται από την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι πάντα ιδιαίτερο. Οι OLDSCHOOL REDNEX είναι μια από τις παλαιότερες μπάντες της πόλης, όμως μόλις πριν λίγους μήνες κατάφεραν να κυκλοφορήσουν τον πρώτο τους δίσκο σε μορφή βινυλίου και να κάνουν ‘βουτιά μες στο μυαλό’ μας. Αγνό, μελωδικό πανκ ροκ, για όλους τους λάτρεις του είδους. Φορέστε τα χορευτικά σας παπούτσια, φέρτε μαζί σας τόνους καλής διάθεσης και ελάτε να περάσουμε καλά.

SOUL RESISTANCE – Οι SOUL RESISTANCE μπορεί μεν να είναι μια καινούρια μπάντα, αποτελείται δε από γερόλυκους της σκηνής. 2 κορίτσια και 2 αγόρια σε ρυθμούς punk ‘n’ roll με ελληνικό στίχο και τα μυαλά στα κάγκελα. Άνετα μια από τις καλύτερες Αθηναϊκές μπάντες αυτή τη στιγμή, που τολμούν να διασκευάσουν μέχρι και Wipers. Μην τους χάσετε.

LUNATIX – Οι LUNATIX είναι αρκετά γνωστοί στο εγχώριο punk rock κοινό. Με νέο drummer και νέο υλικό (εν αναμονή του καινούριου τους δίσκου) ανεβαίνουν για ακόμα μια φορά στο σανίδι του ΑΝ για να προκαλέσουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Βρώμικο punk / hardcore χάος.

FB event:

http://www.facebook.com/events/175595382579710/?fref=ts

Last modified on Τρίτη, 05 Ιούλιος 2016 08:02

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Καλησπέρα Στέλιο, είναι μεγάλη η χαρά μας που τα λέμε στο rockandroll.gr, δύο ημέρες πριν τη μεγάλη σας συναυλία στο
    Read More
  • Ladies Of Metal Festival vol.3 - Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 @ Ηοlywood live stage, Αθήνα Η Angels PR Music Promotion για τρίτη
    Read More
  • ROUS live Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020Faust Bar - Theatre – Arts Ο Γιώργος Ρους και η μπάντα του η Σεληνάκατος του Τσάρλι,
    Read More

dj party