Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

Δωρεάν Σεμινάριο του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με θέμα: «Ελληνικά Τυριά Π.Ο.Π.»


Δωρεάν Σεμινάριο του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με θέμα:
 «Ελληνικά Τυριά Π.Ο.Π.»

 

Ελληνικά Τυριά ΠΟΠ


Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, στις 18.00, ο Τομέας Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο ανοιχτό προς το κοινό, με θέμα: «Ελληνικά Τυριά Π.Ο.Π.». Το σεμινάριο εντάσσεται στο πρόγραμμα του Xinis Education Festival 2014, του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ της Ευρώπης.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Νικόλαος Μαργαρίτης, Υπεύθυνος του τυροκομείου της ΜΕΒΓΑΛ. Ο κ. Μαργαρίτης, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του θα αναλύσει τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται από τα τυροκομεία, προκειμένου να μετέχουν στην διαδικασία της Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, καθώς και θα παρουσιάσει τυροκομικά προϊόντα που έχουν αναγνωριστεί ήδη ως Π.Ο.Π.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης και του επισιτισμού, σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους γαλακτοκομικών-τυροκομικών μονάδων, σε διαιτολόγους, σε σπουδαστές/φοιτητές των τομέων επισιτισμού και διαιτολογίας, σε απόφοιτους/μαθητές ΕΠΑΛ/ΕΠΑΣ/Λυκείων και γενικότερα σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με τα ελληνικά τυροκομικά προϊόντα.
Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής!
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2014 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλες τα δωρεάν σεμινάρια και τις εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Xinis Education Festival 2014: GREECE…4WARD!
http://www.xinisfestival.edu.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Καλησπέρα Στέλιο, είναι μεγάλη η χαρά μας που τα λέμε στο rockandroll.gr, δύο ημέρες πριν τη μεγάλη σας συναυλία στο
    Read More
  • Ladies Of Metal Festival vol.3 - Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 @ Ηοlywood live stage, Αθήνα Η Angels PR Music Promotion για τρίτη
    Read More
  • ROUS live Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020Faust Bar - Theatre – Arts Ο Γιώργος Ρους και η μπάντα του η Σεληνάκατος του Τσάρλι,
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL