Δευτέρα, 19 Αύγουστος 2019

01 costas tzanidakis dj

ΓΙΑΝΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Συναντήσαμε τον Γιάννο Τριανταφύλλου στο φουαγιέ του Studio Κυψέλης. Από τα τέλη Οκτωβρίου πρωταγωνιστεί στη νέα παραγωγή «Ο Fellini τα όνειρα των κλόουν». Πρόκειται για ένα έργο του Γιάννη Σολδάτου που σκιαγραφεί την προσωπικότητα του μεγάλου Ιταλού σκηνοθέτη μέσα από τις ταινίες του. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Λιβανός.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τον Γιώργο Λιβανό και το Studio Κυψέλης;

Με τον Γιώργο Λιβανό συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά το 2015 στον «Παζολίνι » στο Studio Κυψέλης. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα οικεία. Είναι από τους πιο φιλόξενους, ζεστούς και επαγγελματίες ανθρώπους που γνωρίζω στο χώρο.

Ποιόν ρόλο υποδύεσαι στην παράσταση «Ο Fellini και τα όνειρα των κλόουν;»

Υποδύομαι τον Ζαμπανό. Είναι ένας άνθρωπος που, λόγω της έντονης προσωπικότητας και δύναμης, καταφέρνει να γίνεται η ψυχή της παρέας. Είναι δυνατός, πολλές φορές απερίσκεπτος, αλλά συνάμα και ευαίσθητος αφού γι’ αυτόν η μοναδική γυναίκα της ζωής του είναι η Τζουλιέττα.

DSC 0027

Πόσο άλλαξε την καθημερινότητά σου η συμμετοχή σου σε γνωστές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές;

Η Τηλεόραση είναι ένα μέσο από το οποίο γίνεσαι ευρέως γνωστός και ταχύτερα. Η τηλεόραση μού άνοιξε ακόμα περισσότερες πόρτες. Έχει δύναμη, όπως βέβαια δύναμη έχει και το θέατρο.


Θέατρο ή τηλεόραση; Γιατί;

Το δίλημμα είναι δύσκολο. Νομίζω πως το κάθε μέσο έχει τη δική του μαγεία. Η τηλεόραση έχει διαφορετικούς ρυθμούς, διαφορετική μεθοδικότητα στο πώς θα διαχειριστεί την υποκριτική του κανείς. Στο θέατρο πάλι νομίζω πως η ζωντάνια των καταστάσεων είναι πιο πηγαία. Τα πάντα παίρνουν σάρκα και οστά. Ειδικότερα όταν έχεις καλούς συνεργάτες. Και το θέατρο αλλά και η τηλεόραση έχουν να σου δώσουν -και να τους δώσεις- κάτι διαφορετικό.

Έντονη είναι η συμμετοχή σου σε παιδικές παραστάσεις. Προτιμάς το παιδικό θέατρο;

Όταν ξεκίνησα να δουλεύω ως ηθοποιός ήταν το 2010. Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε μια παιδική παράσταση στο θέατρο Επί Κολωνώ. Οι παιδικές παραστάσεις είναι τόσο μαγικές! Όταν έχεις να κάνεις με παιδιά, το συναίσθημα είναι τόσο ιδιαίτερο! Όταν αντιληφθείς ότι κατάφερες να τους περάσεις τις εικόνες και τα χρώματα, η ικανοποίηση που έχεις μετά δεν περιγράφεται. Η ψυχή ενός ηθοποιού επιβιώνει όταν υπάρχει η ισορροπία. Είναι λυτρωτικό όταν οι ηθοποιοί ταξιδεύουν σε διαφορετικά έργα, είτε παιδικά είτε όχι.

Καλλιτεχνικά σχέδια για το μέλλον;

Στην εποχή που ζούμε κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Θα ήθελα να ταξιδέψω μέσα στον χρόνο και να μου δοθούν ευκαιρίες να βυθιστώ μέσα σε καινούριες συνεργασίες, να ανακαλύψω κι άλλα πράγματα και να γνωρίσω κι άλλους αξιόλογους ανθρώπους. Μέχρι στιγμής η πορεία μου είχε ανοδικότατα μέσα από πόνο, σκέψη και σωστούς ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και μού δίδαξαν την αγάπη τους καθώς και την ταπεινότητα που πρέπει να έχουμε για το θέατρο. Αυτό που εύχομαι είναι ο δρόμος μου να συναντιέται με τους δρόμους αυτών των ανθρώπων… Τουλάχιστον εμείς οι ηθοποιοί δεν πρέπει να παραπονιόμαστε. Βρήκαμε τον τρόπο και γιατρεύουμε την ψυχή μας.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Το Σάββατο 17 Αυγούστου η εφημερίδα ''ΤΟ ΚΑΡΦΙ'' δημοσιεύει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα του Κώστα Τζανιδάκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 42
    Read More
  • Στις 16 Αυγούστου συμπληρώνονται 40 χρόνια από τότε που ο  ‘’βασιλιάς’’ εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο. Σε αυτό το μικρό
    Read More
  • ''Rock' n' Roll is here to stay'' on Speedwayradio every Monday from 15 September 19.00-20.00 (Greece), 17.00- 18.00 {UK), 18.00
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL