''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

crowd copy

ΤΡΙΤΗ ΕΠΟΧΗ

triri epoxi new

To πρώτο σας άλμπουμ έχει τίτλο «Όμορφη Μέρα». Πείτε μας λίγα πράγματα για το ύφος των τραγουδιών και τους συντελεστές της προσπάθειας.

Το άλμπουμ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην πλήρη  έκδοσή του. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει μεμονωμένα κάποια από τα τραγούδια μας, μέσω διαδικτύου. Σύντομα ωστόσο αναμένεται η κυκλοφορία του, την ακριβή ημερομηνία δεν την γνωρίζουμε ακόμη. Ο νέος μας δίσκος θα περιλαμβάνει συνολικά δέκα τραγούδια. Τους στίχους και τη μουσική έχουμε γράψει οι ίδιοι. Το ύφος και το ήχος των κομματιών είναι rock, με πολλά ελληνικά στοιχεία. Πραγματικά ανυπομονούμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’αυτό.

Το τραγούδι σας “ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ” κυκλοφόρησε σε ΗΠΑ και Καναδά. Πως προέκυψε αυτή  η εξέλιξη?

Το τραγούδι αυτό ήταν από τα πρώτα που είχαμε κυκλοφορήσει, εξ’ αρχής είχε ξεχωρίσει. Ακόμη και σήμερα παίζεται σε πολλά ραδιόφωνα. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μέσω κάποιων συνεργασιών που είχαμε στην Ελλάδα. Μας ζήτησαν αυτό το τραγούδι και εννοείται πως με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε την πρότασή τους.

Στις συναυλίες σας μπορεί κάποιος να απολαύσει πέρα από τα δικά σας κομμάτια και πολλές όμορφες διασκευές. Αλήθεια, πόσες διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών έχετε κάνει?

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχουμε υπολογίσει πόσες διασκευές έχουμε κάνει. Σίγουρα είναι πάρα πολλές. Κάθε τι που ακούμε, μας αρέσει και μας εμπνέει να πειραματιστούμε πάνω σε αυτό, το προτείνουμε και στη συνέχεια το παίζουμε. Ξέρετε είναι πολύ ευχάριστο και δημιουργικό κομμάτι. Ο καθένας βάζει τη δική του πινελιά και το αποτέλεσμα είναι πάντα ενδιαφέρον.

Μία ιδιαίτερη συνεργασία ήταν αυτή με την πειραματική σκηνή του θεάτρου ΘΕΣΠΙΣ στην παράσταση «ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ»., για την οποία ασφαλώς και θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα.

Ήταν μια πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία για εμάς. Μάθαμε πολλά πράγματα μέσα από αυτό, πράγματα που σαν απλοί θεατές ποτέ δεν είχαμε παρατηρήσει. Το σημαντικότερο για εμάς ήταν ότι είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε όχι μόνο εξαιρετικούς συνεργάτες και καλλιτέχνες, αλλά και εξαιρετικούς ανθρώπους. Όσον αφορά το έργο και το περιεχόμενό του, αφορούσε στη σχέση του Έλληνα με το χρήμα και την αλλοίωση που έχουμε υποστεί σαν κοινωνία. Η πλοκή του ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Όμορφοι διάλογοι και ακόμη πιο ωραία μουσική.

Πέντε μέλη, άρα και πολλές μουσικές επιρροές. Αν σας λέγαμε να βρείτε τις κοινές που θα καταλήγατε?

Είναι αλήθεια πως καθένας από εμάς έχει διαφορετικές επιρροές, αναλόγως τα βιώματα και τα ερεθίσματα που έχουμε λάβει από την παιδική μας ηλικία, μέχρι σήμερα.  Σίγουρα υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία, τα οποία εντοπίζουμε στην έντεχνη και τη rock μουσική κυρίως. Αυτό φαίνεται άλλωστε και στα τραγούδια που έχουμε γράψει, ο καθένας μπορεί να τα διακρίνει εάν τα ακούσει.

Στο τραγούδι «Αναλώσιμη Γενιά» περιγράφετε μία κατάσταση την οποία βιώνει σε μεγάλο ποσοστό η σημερινή γενιά. Πιστεύετε ότι υπάρχει τελικά τρόπος διαφυγής?

Είναι αλήθεια πως οι καιροί που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολοι. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα γενιά, δεν θα είναι αναλώσιμη, αλλά δημιουργική και ανατρεπτική. Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να ξεπεράσουμε τις σημερινές δυσκολίες. Χρειάζεται όραμα και αποφασιστικότητα.

Υπάρχουν κάποια  σχέδια για το άμεσο μέλλον?

Αυτό το διάστημα έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στην κυκλοφορία και προώθηση του νέου μας δίσκου. Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε ευχάριστα νέα και να τα μοιραστούμε μαζί σας! Εκτός αυτού, προετοιμαζόμαστε για κάποιες εμφανίσεις, που πρόκειται να ξεκινήσουμε άμεσα!

 

Τζανιδάκης Κων/νος

ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
8
9
14
17
22
23
24
25
28
30
31

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

 • MOGWAIH επιστροφή...Θεσσαλονίκη - Παρασκευή 30 Νοεμβρίου - Principal Club TheaterΑθήνα - Σάββατο 1 Δεκεμβρίου - Piraeus 117 Academy«Φέρεσαι στα Mogwai όπως φέρεται ο πολιτισμός
  Read More
 • Νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘’Prodigal Dreamer’’ θα κυκλοφορήσουν οι θρυλικοί Pavlov’s Dog στις 7 Δεκεμβρίου. Το άλμπουμ θα περιέχει
  Read More
 • Έμεινε στην ιστορία από την ηχογράφηση του περίφημου ‘’Βe-Bop-A-Lula’’ και όχι άδικα θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους rock’n ‘roll καλλιτέχνες
  Read More
 • Σε μια νέα εποχή περνάει η διαδικτυακή τηλεόραση στην ΕλλάδαAction#Web-tv multi-explosion in Greece#age:0-80@2019 Χορηγός επικοινωνίας www.rockandroll.gr Η δική σας αγαπημένη
  Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL