Ο 18χρονος Χιώτης γκολκίπερ Κάρολος Καββάδας, στη Μαρίτιμο!

Rock & Ball

Μετά την Γ’ Γερμανίας και την κλήση του στη προεθνική U-16, ο Κάρολος Καββάδας ανοίγει τα φτερά του για την Πορτογαλία και την Μαρίτιμο! Αρχικά ο ταλαντούχος 18χρονος Χιώτης γκολκίπερ θα αγωνίζεται με την U-19, έχοντας φυσικά προοπτική να ενταχθεί στο δυναμικό της πρώτης ομάδας. Ο πατέρας του, γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και ”σεσημασμένος” dj, Στράτος Καββάδας, ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο, με την παρακάτω ανάρτηση στο fb:

”Με μεγάλη χαρά μπορούμε πλέον να σας ανακοινώσουμε πως ο Karolos Kavvadas ανήκει κι επίσημα στην οικογένεια της CS Marítimo – Futebol Jovem μετά από δοκιμαστικά δύο εβδομάδων. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον George Kakousios για την πολύτιμη, και πάλι, βοήθειά του, και τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Σαββίδη για την εξαιρετική προετοιμασία του κατα τη διάρκεια της καραντίνας. Τα αποτελέσματα της δουλειάς σου ειναι εμφανή, κόουτς.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Klaus Hoffmann για τις συμβουλές και την καθοδήγησή του και βέβαια τον João Noite και τη Madeira Sports Agency για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη ολοκλήρωση αυτής της μετακίνησης από τη Γερμανία και τη U-19 SC Hauenstein και την καθημερινή στήριξη και βοήθειά τους. Τα καλύτερα έρχονται!”

,