''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017

We have 491 guests and 61 members online

The Million Dollar Quartet

΄The Million Dollar Quartet΄΄. Στις 4 Δεκεμβρίου ο Elvis επισκέφτηκε τα στούντιο της Sun Records για να δει από κοντά τους παλιούς του φίλους. Συμπτωματικά εκείνη τη στιγμή βρισκόντουσαν εκεί ο Jerry Lee Lewis, o Carl Perkins και ο Johnny Cash! Μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκαν γύρω από ένα πιάνο ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες της εποχής, με τον Sam Phillips όπως ήταν φυσικό, να μη χάνει την ευκαιρία και να ηχογραφεί τα τραγούδια. Ο δίσκος ΄΄The Million Dollar Quartet΄΄ αποτελεί ακόμα και μέχρι σήμερα μία από τις ιστορικότητες ηχογραφήσεις που έγιναν ποτέ.

    "Instrumental" (Unknown) - 1:44
    "Love Me Tender - Instrumental" (Presley/Matson) - 1:02
    "Jingle Bells - Instrumental" (James Lord Pierpont) – 1:57
    "White Christmas - Instrumental" (Berlin) - 2:05
    "Reconsider Baby" (Fulsom) - 2:45
    "Don't Be Cruel" (Presley/Blackwell) - 2:20
    "Don't Be Cruel" (Presley/Blackwell) - 2:12
    "Paralyzed" (Presley/Blackwell) - 3:00
    "Don't Be Cruel" (Presley/Blackwell) - 0:36
    "There's No Place Like Home" (Payne/Bishop) - 3:36
    "When The Saints Go Marchin´ In" (Traditional) - 2:18
    "Softly and Tenderly" (Will Lamartine Thompson) - 2:42
    "When God Dips His Love in My Heart" (Derricks) - 0:23
    "Just a Little Talk with Jesus" (Derricks) - 4:09
    "Jesus Walked That Lonesome Valley" (Traditional) - 3:28
    "I Shall Not Be Moved" (Traditional) - 3:49
    "Peace In The Valley" (Dorsey) - 1:33
    "Down By the Riverside" (Traditional) - 2:26
    "I'm with a Crowd But So Alone" (Tubb/Story) - 1:16
    "Farther Along" (Fletcher/Baxter) - 2:08
    "Blessed Jesus (Hold My Hand)" (Traditional) - 1:26
    "On the Jericho Road" (Traditional) - 0:52
    "I Just Can't Make It By Myself" (Brewster) - 1:04
    "Little Cabin Home on the Hill" (Bill Monroe/Lester Flatt) - 0:46
    "Summertime Is Past and Gone" (Monroe) - 0:14
    "I Hear a Sweet Voice Calling" (Monroe) - 0:36
    "Sweetheart You Done Me Wrong" (Monroe) - 0:28
    "Keeper of the Key (Carl Lead)" (Stewart/Howard/Devine/Guynes) - 2:08
    "Crazy Arms" (Mooney/Seals) - 0:17
    "Don't Forbid Me" (Singleton) - 1:19
    "Too Much Monkey Business" (Berry) - 0:05
    "Brown Eyed Handsome Man" (Berry) - 1:14
    "Out of Sight, Out of Mind" (Hunter/Otis) - 0:37
    "Brown Eyed Handsome Man" (Berry) - 1:53
    "Don't Forbid Me" (Singleton) - 0:50
    "You Belong to My Heart" (Gilbert/Lara) - 1:10
    "Is It So Strange" (Young) - 1:21
    "That's When Your Heartaches Begin" (Hill/Fisher/Raskin) - 4:58
    "Brown Eyed Handsome Man" (Berry) - 0:17
    "Rip It Up" (Blackwell/Marascalco) - 0:23
    "I'm Gonna Bid My Blues Goodbye" (Snow) - 0:55
    "Crazy Arms" (Mooney/Seals) - 3:36
    "That's My Desire" (Loveday/Kresa) - 2:02
    "End of the Road" (Lewis) - 1:44
    "Black Bottom Stomp" (Morton) - 1:11
    "You’re the Only Star in My Blue Heaven" (Autry) - 1:12
    Elvis Says Goodbye - 0:40

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

σπορακι 2017 copy


dj party




photosense logo


banner nosos