''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018

We have 410 guests and 57 members online

32 χρόνια χωρίς τον Phil Lynott

32 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή στις 4 Ιανουαρίου του 1986, ο Phil Lynott των θρυλικών  Thin Lizzy. Ένα συγκρότημα που ιδρύθηκε το 1969 στο Δουβλίνο και μας χάρισε διαχρονικά αριστουργήματα όπως τα  "Whiskey in the Jar", "Jailbreak" και "The Boys Are Back in Town".

 

 

 

Δισκογραφία
Thin Lizzy (1971)
Shades of a Blue Orphanage (1972)
Vagabonds of the Western World (1973)
Nightlife (1974)
Fighting (1975)
Jailbreak (1976)
Johnny the Fox (1976)
Bad Reputation (1977)
Black Rose: A Rock Legend (1979)
Chinatown (1980)
Renegade (1981)
Thunder and Lightning (1983)

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  •   Η PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Cats Ένα από τα διασημότερα μιούζικαλ όλων των εποχών,τον Απρίλιο στην Αθήνα!* το έχουν
    Read More
  • Σαν σήμερα στις 17 Απριλίου του 1960 έφυγε από τη ζωή άδικα και αναπάντεχα, ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες όλων
    Read More
  • Κυριακή, 22 Απριλίου…Το εξωτικό White Monkey μπαίνει στην κάψουλα του χρόνου και παρουσιάζει ένα μοναδικό ALL DAY ROCK & ROLL
    Read More
  • ΜΠΛΕ Παρασκευή 27 Απριλίου Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή O Σταυρός του Νότου, έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και
    Read More

ΤΟ ROCKANDROLL.GR ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑς ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο.

banner300x250

ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

17761709 10154264252716345 1297825640 o

Facebook

dj party