''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Παρασκευή, 23 Ιούνιος 2017

We have 475 guests and 43 members online

Δύο άλμπουμ του David Bowie από την Record Store Day

Δύο limited edition άλμπουμ του David Bowie θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θαυμαστές του από την Record Store Day.
Το πρώτο είναι ένα live άλμπουμ, το "Cracked Actor (Live in Los Angeles 1974)", ηχογραφημένο κατά τη διάρκεια της περιοδείας "Philly Dogs" (τη μίξη έκανε ο Tony Visconti, συνεργάτης του Bowie), ενώ το δεύτερο άλμπουμ με τίτλο "Bowpromo", είναι αναδημιουργία μιας σπάνιας pressing release που περιέχει alternate mixes τραγουδιών.


"Cracked Actor (Live in Los Angeles 1974)":
1 Introduction
2 1984
3 Rebel Rebel
4 Moonage Daydream
5 Sweet Thing/Candidate/Sweet Thing
6 Changes
7 Suffragette City
8 Aladdin Sane
9 All the Young Dudes
10 Cracked Actor
11 Rock 'n' Roll With Me
12 Knock on Wood
13 It’s Gonna Be Me
14 Space Oddity
15 Diamond Dogs
16 Big Brother
17 Time
18 The Jean Genie
19 Rock 'n' Roll Suicide
20 John, I’m Only Dancing (Again)

1 Oh! You Pretty Things
2 Eight Line Poem
3 Kooks
4 It Ain’t Easy
5 Queen Bitch
6 Quicksand
7 Bombers/Andy Warhol Intro

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!