Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2019

01 costas tzanidakis dj

270 φάρμακα μαζεύτηκαν στο 4th Rock Aid

4th Rock Aid: Τι καταφέραμε μαζί!

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου οι Rusty Bones, 4LT., Stress Case Scenario και Vegan Mosquitoes μαζί με τον ενθουσιώδη κόσμο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας, σε μια rock βραδιά, με ένα κοινωνικό σκοπό: τη συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Το φεστιβάλ 4th Rock Aid έλαβε χώρα με την συνεργασία του Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, με χορηγούς το Rock Street café, και δώδεκα media sponsors (που συμμετείχαν με τον δικό τους τρόπο στην καλύτερη δυνατή προώθηση του σκοπού) και φυσικά με προσωπική πρωτοβουλία και προσωπική ενασχόληση του Γιάννη Κομνηνού επιτέλεσε το σκοπό της:
270 φάρμακα μαζεύτηκαν από τους περίπου 200 παρευρισκομένους. Όγκος που κάλυψε σε μεγάλο ποσοστό και τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, τις ανάγκες του κοινωνικού φαρμακείου.

Οι δύσκολοι καιροί έχουν και μεγαλύτερες απαιτήσεις. Αν καταφέραμε όλοι μαζί, εμείς κι εσείς, να συνεισφέρουμε έστω και στο ελάχιστο, είμαστε απλά ευτυχείς!

Rusty Bones, 4LT., Stress Case Scenario και Vegan Mosquitoes

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ:

Το 4th Rock Aid έλαβε χώρα με την συνεργασία του  Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη
Είσοδος: Ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο
Χορηγοί: Rock Street café

Δελτίο Τύπου

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Ο ηθοποιός Austin Butler επιλέχθηκε τελικά να υποδυθεί τον Elvis Presley στην πολυαναμενόμενη ταινία του Baz Luhrmann, με θέμα τη
    Read More
  • Three siblings are compelling a band, it is not quite common. How your love for music started and when you
    Read More
  • 1. Είναι γεγονός η επιστροφή των SENSE OF FEAR με νέο ολοκληρωμένο πλέον album. Το 2018 κυκλοφορήσατε το "As the
    Read More

Cover1908

dj party