Σάββατο, 24 Αύγουστος 2019

01 costas tzanidakis dj

''Rock' n' Roll is here to stay'' on Speedwayradio

''Rock' n' Roll is here to stay'' on Speedwayradio every Monday from 15 September 19.00-20.00 (Greece), 17.00- 18.00 {UK), 18.00 - 19.00 (Germany), 11.00 - 12.00 (Mexico)

 

 

speedwayradio rocknroll is here to stay

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Σε μία από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Αθήνας, το Παγκράτι, η ιρλανδέζικη ατμόσφαιρα δένει αρμονικά με τη ροκ μουσική,
    Read More
  • Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο μπασίστας Larry Taylor. Ο σπουδαίος μουσικός ήταν ιδρυτικό μέλος των Canned
    Read More
  • Οι Postmodern Jukebox έρχονται για ένα εντυπωσιακό show με αέρα 1920s!Παρασκευή 1 Νοεμβρίου στο Piraeus 117 AcademyΗ προπώληση ξεκινά την
    Read More

dj party