O Chris Isaak έγινε 62 ετών!

Στις 26 Ιουνίου του 1956 γεννήθηκε στη Καλιφόρνια ο Christopher Joseph Isaak, γνωστός στο ευρύ κοινό με το όνομα Chris Isaak. Βαθειά επηρεασμένος από τον Elvis Presley, ηχογράφησε σπουδαία τραγούδια και κατάφερε να μείνει στις συνειδήσεις του κόσμου ως ένας ξεχωριστός ερμηνευτής. Ένα από αυτά, το περίφημο ‘’Blue Hotel’’, τον έκανε ιδιαίτερο αγαπητό και στη πατρίδα μας και έδωσε το έναυσμα σε πολύ κόσμο να ακολουθήσει την εξέλιξη της πορείας του.

 

Δισκογραφία
Silvertone (1985)
Chris Isaak (1986)
Heart Shaped World (1989)
San Francisco Days (1993)
Forever Blue (1995)
Baja Sessions (1996)
Speak of the Devil (1998)
Always Got Tonight (2002)
Christmas (2004)
Mr. Lucky (2009)
Beyond the Sun (2011)
First Comes the Night (2015)

Last modified on Τρίτη, 26 Ιούνιος 2018 19:29

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Athens Retro Festival , Το ετήσιο φεστιβάλ που αγαπήθηκε από τον κόσμο,  έρχεται για 4η συνεχόμενη Χρονιά,  από τις 27 έως τις 30
    Read More
  • Vinyl MarketΤεχνόπολη Δήμου Αθηναίων19, 20 & 21 Απριλίου 2019 Το Vinyl Market το μεγάλο φεστιβάλ για το βινύλιο έρχεται με
    Read More
  • Το μεγαλύτερο ετήσιο female fronted metal fest της χώρας "VOICES OF THE MIST" επανέρχεται και φέτος, το Σάββατο 11 Μάιου
    Read More
  • Πάνω στα πρότυπα των μεγάλων female fronted metal φεστιβάλ του εξωτερικού, γεννήθηκε πέρσι από την Angels Pr Music Promotion, το
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL