''Rock 'n roll is here to stay, It will never die It was meant to be that way, Though I don't know why I don't care what people say, Rock 'n roll is here to stay'' - Danny & the Juniors

Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018

crowd copy

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο David Bowie

Σαν σήμερα στις 8 Ιανουαρίου του 1947 γεννήθηκε ο DavidBowie. Ο μεγάλος καλλιτέχνης μοιράζεται την ίδια ημέρα γενεθλίων με τον ‘’βασιλιά’’ Elvis, έχοντας όμως 12 χρόνια διαφορά. Ο David Bowie έφυγε από τη ζωή δύο ημέρες μετά τα γενέθλια του, στις 10 Ιανουαρίου του 2016.



 



Δισκογραφία

David Bowie (1967)

Space Oddity (1969)

The Man Who Sold the World (1970)

Hunky Dory (1971)

The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars (1972)

Aladdin Sane (1973)

Pin Ups (1973)

Diamond Dogs (1974)

Young Americans (1975)

Station to Station (1976)

Low (1977)

Heroes (1977)

Lodger (1979)

Scary Monsters (And Super Creeps) (1980)

Let's Dance (1983)

Tonight (1984)

Never Let Me Down (1987)

Tin Machine (1989)

Tin Machine II (1991)

Black Tie White Noise (1992)

The Buddha of Suburbia (1993)

Outside (1995)

Earthling (1997)

Hours... (1999)

Heathen (2002)

Reality (2003)

The Next Day (2013)

Blackstar (2016)

Κώστας Τζανιδάκης

Last modified on Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 13:10

ΤΟ ROCKANDROLL.GR ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑς ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο.

banner300x250

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Στις 19 Ιουλίου του 1947 γεννήθηκε ο κιθαρίστας των Queen, Brian May. Μαζί με το θρυλικό συγκρότημα ηχογράφησε ορισμένα από
    Read More
  • Στις 18 Ιουλίου του 1939 γεννήθηκε ένας από τους σπουδαιότερους doo wop και όχι μόνο καλλιτέχνες, όλων των εποχών. Ο
    Read More
  • Ο Bryan Ferry έρχεται τον ΣεπτέμβριοΚΑΙ στο Ωδείο Ηρώδου ΑττικούΈναρξη προπώλησης εισιτηρίωνΤρίτη 24 ΙουλίουΗ ευχή του αθηναϊκού κοινού έγινε πραγματικότητα!
    Read More
  • Στις 18 Ιουλίου 1966 ο Bobby Fuller βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του στο Λος Άντζελες, σε ηλικία μόλις 23 ετών.
    Read More

Facebook

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL