Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019

01 costas tzanidakis dj

DISILLUSIVE PLAY –  OPEN ARMS


Eξαιρετική η πρώτη δισκογραφική απόπειρα των Disillusive Play…

Το «Αlpha» που ανοίγει τον δίσκο δεν αφήνει περιθώριο για να τους αμφισβητήσεις, ενώ επίσης το «Open Arms»με την μια θα σου κολλήσει στο κεφάλι και θα το θυμάσαι για πάντα. Aναμφισβήτητα έχουμε να κάνουμε με μια εκπληκτική κιθαριστικά δουλειά που είναι γεμάτη με ξεκάθαρα riffs και μελωδικά solos.

Το «In The Blink Of A Life» ικανοποιεί πλήρως τον ακροατή και εμένα είναι το αγαπημένο μου. Μπορούμε να πούμε είναι από τα λίγα άλμπουμ που ήρθαν στα χέρια μας που να μπορούμε να καταλάβουμε τον απόλυτα τον στίχο και να σου εντυπωθεί στη μνήμη!

Το άλμπουμ εξερευνά θέματα και κομμάτια της ζωής όπως η αγάπη, τα λάθη που συνεχίζονται απο γενιά σε γενιά, η μοναξιά και η απομόνωση, η αγωνία για το αβέβαιο μέλλον και άλλα.
Η μουσική των Disillusive Play μπορεί να χαρακτηριστεί κυρίως ως Hard/Heavy Rock, αλλά πάντα με Metal νοοτροπία και αρκετά Progressive στοιχεία.

Οι Disillusive Play είναι οι: Αντιγόνη Καλαμαρά: Φωνή / Δημήτρης Κνίκος: Κιθάρα / Τριβιζάς Φώτης: Κιθάρα / Δολιανίτης Άρης: Τύμπανα/Mιχάλης Μυτιλήνης:Mπάσο.
Το “Open Arms” έγινε release το 2018 και είναι διαθέσιμο για αγορά / streaming σε όλες τις digital πλατφόρμες, αλλά και σε μορφή cd.
Το artwork του Album έγινε απο την Digital Grief (γνωστή από δουλειές με τους Chaostar, Odious, 4bitten, Diviner k.a.).

Η ηχογράφηση και η παραγωγή έγινε στα UNDERGROUND MUSIC STUDIOS από τον Δημήτρη Κατσαρό.
Κρατήστε το όνομα των Disillusive Play, γιατί θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον….

thumbnail

OFFICIAL LINKS
http://www.disillusiveplay.com/

https://www.facebook.com/disillusiveplay

https://twitter.com/disillusiveplay

https://www.instagram.com/disillusiveplay/

https://www.youtube.com/channel/UCiT3yRKWCIRvzCmt-Sphkxg

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • The Phantom of the Opera του Andrew LIoyd Webber στο Christmas Theater τον Φεβρουάριο 2020 Το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των
    Read More
  •   Συναυλίες, DJ sets, βουτιές, πιόματα, χοροί, μάσες, ξάπλες, μαρσαρίσματα, ψησίματα, τσουγκρίσματα, ρομάντζο κάτω από τα αστέρια και πάνω απ’
    Read More
  • Το Athens United summer fest και η Angels PR Music Promotion παρουσιάζουνΑΤΗΕNS UNITED SUMMER FEST 2019 9 ημέρες, 45 μπάντες
    Read More

dj party