Κυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019

 

rockandrolllogo mikro
...is here to stay!

 since 2007

Pre-show Kip Winger, George Gakis

Μία ημέρα πριν τη μεγάλη συναυλία του Kip Winger στην Αθήνα και το Wave, είχαμε την ευκαιρία και τη χαρά να τον συναντήσουμε στη ταράτσα του Cult, στους Αμπελόκηπους.

Για τον Kip Winger δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Σπουδαίος κιθαρίστας. με τεράστια πορεία από τη δεκαετία του ΄80 μέχρι σήμερα. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι είναι ιδιαιτέρα αγαπητός και στο ελληνικό κοινό.

Γνωρίζοντας τον από κοντά αυτό που πραγματικά μας εντυπωσίασε, ήταν η απλότητα που τον διακατείχε. Ομιλητικός με όλους, δεν σταμάτησε στιγμή να είναι πρόσχαρος και χαμογελαστός. Ιδιαίτερα χαρούμενος που για μία ακόμα φορά επισκέφτηκε τη χώρα μας και πάνω απ’ όλα έτοιμος να δώσει και πάλι τον καλύτερο εαυτό του πάνω στη σκηνή.

giorgos gakis costas tzanidakis
Μαζί του φυσικά ήταν και ο Γιώργος Γάκης, ο οποίος θα εμφανιστεί ως quest στην μεγάλη συναυλία. Το ήθος και η ευγένεια του Γιώργου είναι δύο από τα κύρια στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και κατά συνέπεια η συζήτηση μαζί του είναι απολαυστική.

Οι καλύτερες των εντυπώσεων, για δύο καλλιτέχνες που έκλεψαν τη παράσταση με τον εξαιρετικό χαρακτήρα τους. Μεγάλη μας τιμή που τους γνωρίσαμε.και ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε και πάλι πάνω στη σκηνή!

ΑΦΙΣΑ
ΥΓ Μη ξεχνάμε μάλιστα ότι μετά τη συναυλία στην Αθήνα, θα φύγουν και οι δύο για τα Γιάννινα, όπου θα εμφανιστούν ζωντανά.

Κώστας Τζανιδάκης

Leave a comment

Αφήστε το μήνυμα σας!

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Ο Γάλλος συγγραφέας και χορογράφος Pascal Rambert παρουσιάσε ‘‘Το τέλος του Έρωτα’’ για πρώτη φορά το 2011, στο φεστιβάλ της
    Read More
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020 The Beatles Live Tribute Band @ Κύτταρο! Οι Μπήτλς στο Κύτταρο ..!Με αφορμή τη πρόσφατη ανακυκλοφορία του
    Read More
  • Το Elvis Presley Fan Club στην Ελλάδα το rockandroll.gr, η ραδιοφωνική εκπομπή Rock 'n' Roll is here to stay και
    Read More

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL