Κυριακή, 16 Ιούνιος 2019

01 costas tzanidakis dj

Caitlin Coch, Devon Mayson

Σε καμία περίπτωση μία country συναυλία δεν αποτελεί για τη χώρα μας ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Γεγονός που από μόνο του, προσδίδει σε μία τέτοια περίπτωση σίγουρα ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για δύο όμορφα και ταλαντούχα κορίτσια, όπως είναι η Caitlin Coch και η Devon Mayson.

Πρώτη στη σκηνή ανέβηκε η Devon Mayson, συντροφιά με την κιθάρα της και όπλο την εξαιρετική της φωνή. Ο κόσμος που είχε έρθει στο Crow Club δημιούργησε από την αρχή μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, γεγονός στο οποίο συντέλεσε καταλυτικά η παρουσία των καταπληκτικών ‘’Greek Cowboys and Country Girls’’.


H Devon κατάφερε να μας ταξιδέψει ιδανικά, ερμηνεύοντας παλιά και νέα τραγούδια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι  τόσο το  ντεμπούτο single της με τίτλο ‘’You Only Love Me When You’re Drunk’’ όσο  και το album της ‘’Lie To Me’’ που  κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο απέσπασαν πολύ καλές κριτικές, όχι μόνο στην πατρίδα της την Αγγλία, αλλά και σε άλλες χώρες.

Από ένα σημείο και μετά συντροφιά στη σκηνή της έκανε ο Dylan Hund, οι κιθάρες έγιναν δύο και η ένταση ανέβηκε αισθητά. Απλόχερο το χειροκρότημα από τον κόσμο και το ιδανικότερο ξεκίνημα για να ανέβει στη σκηνή η Caitlin.


Η Caitlin Coch με καταγωγή από το Buffalo των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεκίνησε να τραγουδάει στην εκκλησία, έχοντας ως αγαπημένους καλλιτέχνες (όπως μας είπε στην συνέντευξη που μας παραχώρησε) τον  Elvis Presley και την Mahalia Jackson.

Η Caitlin έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τις εμφανίσεις της στο αμερικανικό X-Factor και από τότε έδωσε πολλές και πετυχημένες συναυλίες (Pat Benatar, Grace Potter, Brantley Gilbert, The B52s, Tears for Fears, Colt Ford, Danielle Bradbery, Lance Diamond,T. Graham Brown).

Ξεκινώντας με το Sweet Home Alabama’’ των θρυλικών Lynyrd Skynyrd και συνεχίζοντας σε country αλλά και southern ρυθμούς, έμειναν και οι τρεις τους για αρκετό διάστημα ακόμα πάνω στη σκηνή, ενθουσιάζοντας τον κόσμο.

Τα υπέροχα χορευτικά των ‘’Greek Cowboys and Country Girls’’ έδιναν  και έπαιρναν, με αποτέλεσμα ακόμα και η Caitlin να τους τραβάει video την ώρα της συναυλίας! Μετά από λίγο η Devon αποχώρησε από τη σκηνή, όπου εκτός από την Caitlin παρέμεινε και ο εξαιρετικός κιθαρίστας Dylan Hund. Μέχρι το τέλος ακούσαμε από Dolly Parton μέχρι Lynyrd Skynyrd, σε μία πραγματικά ξεχωριστή και ιδιαίτερη βραδιά.
 
Και τα δύο κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να μας ταξιδέψουν, έστω και νοητά, στον αμερικανικό νότο και τη μουσική του. Ο περισσότερος κόσμος, που είχε έρθει και κατάλληλα ντυμένος, σίγουρα έμεινε ικανοποιημένος που είχε την ευκαιρία να απολαύσει μία συναυλία, που δυστυχώς σπάνια του δίνεται η δυνατότητα να δει στη χώρα μας. Το ίδιο και ΄μεις!

Κώστας Τζανιδάκης

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • The Phantom of the Opera του Andrew LIoyd Webber στο Christmas Theater τον Φεβρουάριο 2020 Το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των
    Read More
  •   Συναυλίες, DJ sets, βουτιές, πιόματα, χοροί, μάσες, ξάπλες, μαρσαρίσματα, ψησίματα, τσουγκρίσματα, ρομάντζο κάτω από τα αστέρια και πάνω απ’
    Read More
  • Το Athens United summer fest και η Angels PR Music Promotion παρουσιάζουνΑΤΗΕNS UNITED SUMMER FEST 2019 9 ημέρες, 45 μπάντες
    Read More

Cover1908

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL