Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019

01 costas tzanidakis dj

ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ

 

Πως κατέληξες να είσαι στο cast της συγκεκριμένης παράστασης;
Μετά από audition από τη σκηνοθέτη μας Μαρία Τσαρούχα.

Ποιος είναι ο ρόλος σου και ποια η σχέση του με τις άλλες γυναίκες της παράστασης;
Πρόκειται για μία γυναίκα που έχει σπουδάσει Ιατρική στη Δύση, εργάζεται  πλέον σε ένα νοσοκομείο του Ιράκ σαν μαιευτήρας και αντιμετωπίζει καθημερινά περιστατικά , τερατογεννέσεων και καρκίνων, αποτέλεσμα των συνεχόμενων πολέμων.
Συνδέεται με τις υπόλοιπες γυναίκες

Πως ήταν η προετοιμασία;
Πολύ δημιουργική και ιδιαιίτέρως ενδιαφέρουσα. Η σκηνοθέτης μας, μας εισήγαγε σε ένα νέο τρόπο υποκριτικής, το Method Acting.

Ioanna kiritsi

Τι μουσική ακούς εσύ και τι μουσική ακούει ο ρόλος σου;
Ο ρόλος δεν είσαι θέση να ακούσει πολλά, για την ακρίβεια υπάρχει ένα μόνιμο βουητό στο κεφάλι της, ωστόσο όταν ακούει επιλέγει το Salve Regina του Avro Prat. Στην προετοιμασία μου  πριν βγω στη σκηνή ακούω, το Τake me somewhere nice των Mogwai, το Mad World του Gary Jules και ένα απόσπασμα από την ταινία Ταξίδι στα Κύθηρα "Σ' ακουώ θάνατε"...

Τι μήνυμα θέλεις να περάσεις στον κόσμο που διαβάζει αυτή τη συνέντευξη;
Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με ένα κείμενο τραγικά επίκαιρο. Σε μία εποχή που η ανθρωπότητα θα μπορούσε να έχει μία εξαιρετική ποιότητα ζωής, λόγω των ιατρικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων, παρολ' αυτά η πραγματικότητα του πολέμου και της τρομοκρατίας αποτελούν  τους κορυφαίους λόγους  για να ζουν οι άνθρωποι, σε άθλιες συνθήκες, μέσα σε καθεστώς φόβου, χωρίς πίστη στον συνάνθρωπο  και στην ίδια τη ζωή. Οι γυναίκες βρίσκονται σε ακόμη πιο ευάλωτη θέση, όποια ιδιότητα και αν έχουν.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Three siblings are compelling a band, it is not quite common. How your love for music started and when you
    Read More
  • 1. Είναι γεγονός η επιστροφή των SENSE OF FEAR με νέο ολοκληρωμένο πλέον album. Το 2018 κυκλοφορήσατε το "As the
    Read More
  • ΗΡΩΔΕΙΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ A ROCK & ORCHESTRA EXPERIENCE ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣΟι
    Read More

Cover1908

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL