Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019

01 costas tzanidakis dj

ΕΣΤΕΡ ΣΕΡΕΜΕΤΗ

Έστερ, ποια είσαι;

Θα σου έλεγα πως δεν ειμαι ο σκύλος μου... Αλλά επειδή το χρησιμοποιώ πολύ τελευταία θα σου πω τα βασικά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και πριν δύο χρόνια αποφάσισα να ζήσω στην Αθήνα. Είμαι ηθοποιός και ειμαι καλα!

Γιατί αυτοσχεδιασμός και γιατί Improvatores;

Την απάντηση μου την έδωσε μια σκηνοθέτιδά μου πριν λίγες μέρες λέγοντας μου: “Ε, φυσικά τι θα επέλεγες? Το μοναδικό είδος θεάτρου που δεν χρειάζεται να μάθεις λόγια!”

Πάντα δυσκολευόμουν στο να αποστηθίζω λόγια, οπότε μέχρι να φτάσω στην παράσταση αυτοσχεδίαζα. Βρήκα λοιπόν την τέχνη που θα το κάνω αυτό και κατά τη διάρκεια της ίδιας της παράστασης!

Αν το καλοσκεφτείς όλοι μας αυτοσχεδιάζουμε καθημερινά! Η μαγεία του αυτοσχεδιασμού είναι ότι ποτέ δεν παύει να σε εκπλήσσει. Μπορείς να δημιουργήσεις κάτι από το τίποτα, από μία απλή πρόταση του κοινού να χτιστεί μια ολόκληρη ιστορία. Να ενσαρκώνεις χαρακτήρες στο λεπτό, να είσαι όποιος θέλεις! Είναι παιχνίδι, έχει τους κανόνες του αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί και αυτό είναι τεράστια πρόκληση!

Improvatoresγιατί είναι οι καλύτεροι συμπαίκτες που θα μπορούσα να έχω. Γιατί για να λειτουργήσουν όλα τα παραπάνω θέλεις έμπνευση, στήριξη και ασφάλεια κάτι το οποίο έχει δημιουργήσει αυτή η ομάδα. Επιπλέον, ξεκινήσαμε με κοινό στόχο να κάνουμε αυτοσχεδιαστικό musical, είδος που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, και το να ανακαλύπτουμε αυτόν τον κόσμο με τα συγκεκριμένα άτομα, είναι ένα υπέροχο ταξίδι.

16010689 10155779581742178 497214314 o

Γιατί θα έλεγες σε κάποιον να παρακολουθήσει την παράστασή σας;

Γιατί σίγουρα θα δει μια παράσταση που δεν έχει ξαναπαιχτεί και ούτε πρόκειται να ξαναπαιχτεί στο μέλλον. Μπορεί μια δική του ιδέα να δημιουργήσει ένα τραγούδι ή να εξελήξει όλη τη ροή του έργου. Είναι μια παράσταση στην οποία όλα μπορούν να συμβούν και συνήθως συμβαίνουν και γι'αυτό τον λόγο οι θεατές μας βγαίνουν χαμογελαστοί!

Τι αγαπάς περισσότερο στη ζωή;

Αγαπώ να βλέπω τους ανθρώπους γύρω μου χαρούμενους, και αν εγώ έχω συντελέσει έστω και λίγο σ'αυτό, γίνομαι τριπλά ευτυχισμένη!

Διηγήσου μας μια αγαπημένη σου στιγμή επι σκηνής.

Αχ είναι πάρα πολλές! Αλλά στην τελευταία μας παράσταση συνέβη κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί και πραγματικά ήταν υπέροχο! Είχαμε εξαιρετικό κοινό το οποίο είχε ενταχθεί πλήρως στην υπόθεση πολύ αβίαστα από τα πρώτα κι όλας λεπτά. Στην τελευταία σκηνή, ξεκινάω να τραγουδάω, και ξαφνικά ακούω να μου κάνουν δεύτερες, μου πήρε λίγη ώρα να συνειδητοποιήσω πως δεν ήταν οι συμπαίκτες μου, αλλά κάποια άτομα από το κοινό! Πραγματικά ήταν απίστευτη στιγμή και μια τρομερά ευχάριστη έκπληξη που θα μου μείνει αξέχαστη!

16009994 10155779580547178 1738494950 o

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

  • Three siblings are compelling a band, it is not quite common. How your love for music started and when you
    Read More
  • 1. Είναι γεγονός η επιστροφή των SENSE OF FEAR με νέο ολοκληρωμένο πλέον album. Το 2018 κυκλοφορήσατε το "As the
    Read More
  • ΗΡΩΔΕΙΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ A ROCK & ORCHESTRA EXPERIENCE ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣΕ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣΟι
    Read More

Cover1908

dj party

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΤΟΥ ELVIS ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ELVIS WALL