ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΡΗΣ


Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο σου Λίγο Πριν το Τέλος "Το Στοίχημα". Θα ήθελες να μας κάνεις μία μικρή εισαγωγή?
    
Είναι ένα βιβλίο με Χιούμορ, δράση, μυστήριο, έρωτα και όλα αυτά σε μια πολιτεία της Αμερικής. Ένα στοίχημα είναι η αρχή, κινητήριος δύναμη: Η δίψα για το “εύκολο χρήμα”, και η παρέα πέντε φιλόδοξων νεαρών μπλέκεται σε μια περιπέτεια που αγγίζει τα όρια της φαντασίας.


Έχουν γίνει ή έχεις προγραμματίσει κάποιες παρουσιάσεις?

Έχουν γίνει 2 παρουσιάσεις σε 2 διαφορετικά σημεία στην Αθήνα,
Στον Μπαμπά στο Κουκάκι και στο Γκρι καφέ στα Εξάρχεια. Καθώς και μία 3η παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2015 εκτός Αθηνών στο Κούνιες καφέ στην Καλαμάτα.


Που μπορούμε να βρούμε το βιβλίο στο διαδίκτυο?

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από όποιο βιβλιοπωλείο επιθυμείτε καθώς και να το αγοράσετε ηλεκτρονικά από το βιβλιοπωλείο Λεμόνι στο Θησείο. Κλικ εδώ

Σε περίπτωση που κάποιος φίλος ή φίλη επιθυμούν το βιβλίο με αφιέρωση μπορούν να το παραγγείλουν από τον εκδοτικό οίκο Anima

Anima publications Phone:2155510304 email:info Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Capture4

 

Τι νομίζεις ότι είναι αυτό που κάνει τις δεκαετίες του ’50 και του ’60 να είναι πάντα τόσο γοητευτικές και επίκαιρες?

Ήταν οι δεκαετίες της δημιουργίας, του ρομαντισμού, της μόδας και της μουσικής.
Η αγνή και αθώα πλευρά του καπιταλισμού στα ξεκινήματα του, του κινηματογράφου και της δημιουργίας ενός lifestyle που επηρέασε τις επόμενες γενιές μέχρι σήμερα.


Τα σχέδια για τους Duo Jet Band?

Τα σχέδια μας είναι εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών και προώθηση του τραγουδιού μας «I think I’m in love»  και της δουλειάς μας στο εξωτερικό.

 

Capture2

 

Τζανιδάκης Κων/νος

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

 • 14 Ιανουαρίου 1973, η πρώτη συναυλία που θα μεταδοθεί δορυφορικά ποτέ γίνεται πραγματικότητα. Πρωταγωνιστής - ποιος άλλος?- ο πάντα πρωτοπόρος Έλβις.
  Read More
 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 To Κύτταρο περήφανα παρουσιάζειγια πρώτη φορά στην Ελλάδα : The MORLOCKS Alive! «ακραία Rock n Roll φαινόμενα
  Read More
 • 1935 Στις 8 Ιανουαρίου στο Tupelo του Mississippi η Gladys Presley φέρνει στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια. Το ένα, ο
  Read More
 • 1935 Στις 8 Ιανουαρίου στο Tupelo του Mississippi η Gladys Presley φέρνει στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια. Το ένα, ο
  Read More

dj party